Drijfveer
De drijvende krachten binnen DATASESSION zijn Erik de Mey en Wim De Henau
Uit hun jongensdromen is de drang naar kennis, evolutie en het steeds zoeken naar verbetering ontstaan.
Deze houding straalt af op hun professionele realisaties.
 
De medewerkers
Erik de Mey
Erik is een ex Apple en Claris technical Support BeLux medewerker en is naast FileMaker® ontwikkelaar een netwerk en webhosting specialist.
De afgelopen 20 jaar heeft Erik voor allerlei bedrijven en organisaties meer dan significante optimalisaties gerealiseerd door middel van succesvolle en concrete project realisaties.
De pedagogische invalshoek zit Erik in het bloed.
 
Wim De Henau
Wim heeft naast zijn FileMaker® kennis een juridische, verzekeringstechnische en logistieke achtergrond.
De administratieve logistiek is zijn dada.
Wim begon zijn database carrière binnen de transport – verzekeringsector en kwam in contact met database oplossingen via vlootbeheer, de leasing en immobiliën sectoren, afsprakenbeheer enz.

Abdellah Stitou
Abellah die onlangs bij het team kwam, komt uit de telecommunicatiesector waar hij begon als projectcoördinator bij HUAWEI en vervolgens geleidelijk werd omgezet in de ontwikkeling van databases en informatiesystemen met Filemaker Pro.
Hij had ook de mogelijkheid om aan projecten buiten deze sector te werken, waardoor hij een rijke en gevariëerde ervaring kon opdoen.

Ons consultancy netwerk
Voor zeer grote projecten kunnen wij eventueel beroep doen op ons netwerk van bekende en vertrouwde freelance medewerkers die werken onder onze regie en kwaliteitscontrole.